تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 567
بازدید هفته : 1100
بازدید ماه : 4130
بازدید کل : 169466
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::غربالگری بینایی برای مبتلایان دیابت در شهرهای بزرگ/شیوع نابینائی در یک درصد جمعیت::::...
رئیس اداره چشم وزارت بهداشت گفت: برخی مطالعات حاکی از آن است که در تهران کمتر از یک درصد و در شهرهای دیگر بالای یک درصد جمعیت نابینا هستند و بیماران دیابتی از جمله افراد در معرض خطر نابینایی هستند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز؛علیرضا مهدوی اظهار داشت: وزارت بهداشت مطالعات مختلفی را برای شناسایی بیماریهای چشمی و تأثیرگذار و کمبینایی یا نابینایی جمعیت کشور در دستور کار دارد و چند مطالعه در تهران و خوزستان انجام شده است که حجم نمونههای گرفته شده حاکی از آن است که نابینایی در یک درصد جمعیت شیوع دارد.
وی افزود: طبق آمار موجود در تهران کمتر از یک درصد افراد و در سایر مناطق کشور حدود 2 برابر این رقم نابینا هستند که این رقم شباهت زیادی به آمار کشورهای توسعه یافته دارد البته رقم مطلوب سازمان بهداشت جهانی زیر 3 دهم درصد در هر جمعیتی است.
به گفته مهدوی میزان کمبینایی در هر جامعهای 4تا 6 برابر آمار نابینایی آن جامعه است.
هماهنگکننده کشوری برنامه پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی تصریح کرد: البته نابینایی و بیماریهای چشمی وابسته به سن است و هر چه سن جامعه به سمت پیرشدن برود نابینایی نیز در آن جامعه بیشتر دیده میشود و اگر در کشوری مانند آمریکا پیری شبکیه شایع است دلیل آن بالا رفتن سن جمعیت است.
وی در مورد انجام غربالگری برای پیشگیری از گسترش کمبینایی در جامعه گفت: طرح غربالگری کودکان 4 تا 6 سال با همکاری وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی در حال انجام است و وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش در دو مقطع بدو ورود به دبستان و بدو ورود به راهنمایی سطح بینایی دانشآموزان را سنجش میکند.
وی دیابت را یکی از عوامل ایجاد نابینایی در کشور عنوان کرد و گفت: در همین راستا از سال 89 برنامه کشوری دیابت در شهر تهران و سطح دانشگاههای علوم پزشکی در حال اجرا است و افراد میتوانند از طریق مراکز بهداشتی- درمانی که واحد دیابت در آنجا دایر است برای ویزیت اولیه مراجعه کنند.
رئیس اداره چشم وزارت بهداشت تصریح کرد: در صورتی که بیماران به ارجاع نیاز داشته باشند به بیمارستانهای تخصصی ارجاع داده میشوند تا یک متخصص داخلی عوارض کلیوی، ریوی، قلبی و عصبی فرد را بررسی و یک متخصص چشم خدمات تخصصی چشم را به بیماران ارائه کنند.
وی گفت: این طرح در شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت مانند تبریز، تهران، اصفهان، شیراز و اهواز راهاندازی شده است.
نظرات شما عزیزان: